Groepsvervoer

Taxibedrijf Rima heeft al jarenlang ervaring in het groepsvervoer. Zowel voor leerlingenvervoer, bijzonder vervoer voor zorginstellingen als woon-werkvervoer in groepsverband kunt u bij ons terecht.

 Stipt op tijd
 Comfortabele auto’s en bussen
 Professionele, gediplomeerde en ervaren chauffeurs

Contact

Bent u op zoek naar betrouwbaar en veilig groepsvervoer? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij kijken samen met u wat de mogelijkheden zijn. Bel naar 0413-472721 of stel uw vraag via ons contactformulier.

Leerlingenvervoer

Iedere dag brengen we vele kinderen veilig en op tijd van huis naar school en netjes weer terug. U kunt bij ons terecht voor het vervoer van leerlingen die zelf niet in staat zijn de reisafstand af te leggen of die naar speciaal onderwijs gaan. Onze chauffeurs hebben jarenlange ervaring en kennen de kinderen persoonlijk. Tevens hebben ze allemaal een chauffeurskaart op basis van een verklaring omtrent gedrag (VOG). Hierdoor is het dagelijkse vervoer van uw kind of leerling bij ons in goede handen.

Bijzonder vervoer zorginstellingen

Wij verzorgen het vervoer voor verschillende zorginstellingen. Zowel voor vervoer van mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking bent u bij ons aan het juiste adres. Onze chauffeurs zijn opgeleid en worden constant getraind voor bijzonder vervoer. Klanten worden zowel solo als in groepsverband door onze comfortabele auto’s en bussen veilig naar de gewenste bestemming gebracht.