Ziekenvervoer

Taxibedrijf Rima is al ruim 30 jaar gespecialiseerd in het vervoer per taxi van en naar een ziekenhuis of medisch dienstverlener. Wij zijn er voor u als het gaat om het vervoer voor een nierdialyse, radio- of chemotherapie en vervoer voor behandelingen waarvoor men gedurende een langere periode een aantal keren per week behandeld moet worden. Maar ook als u blind of slechtziend bent of rolstoelafhankelijk en niet meer zelf kunt rijden helpen we u graag.

 Ervaren chauffeurs
 Comfortabele voertuigen
 Samenwerking met vele verzekeringsmaatschappijen

Contact

Bent u op zoek naar betrouwbaar en veilig ziekenvervoer? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij kijken samen met u wat de mogelijkheden zijn. Bel naar 0413-472721 of stel uw vraag via ons contactformulier.

Kwaliteit en comfort

Wij beschikken over kwalitatief hoogwaardige voertuigen met professioneel materiaal waardoor u comfortabel naar de gewenste bestemming reist. Onze chauffeurs beschikken over de nodige ervaring en zijn bekend met de juiste ingangen van vele zorginstellingen en ziekenhuizen door heel Nederland. Onze chauffeur kan op u wachten of u op de gewenste tijd weer ophalen. Wij doen er alles aan om de reis van en naar het ziekenhuis zo aangenaam en comfortabel mogelijk te laten verlopen.

Vergoeding

In de meeste situaties wordt de taxi volledig of voor een groot gedeelte door de zorgverzekeraar vergoed. Bij uw zorgverzekeraar kunt u een vervoersmachtiging aanvragen. Stuur ons een kopie van deze machtiging. U hoeft zich vervolgens geen zorgen te maken over de kostenafwikkeling. Dit regelen wij rechtstreeks met de zorgverzekeraar. Wij kunnen voor u het zittend ziekenvervoer verzorgen als u bent aangesloten bij een van onderstaande verzekeringsmaatschappijen:

CZ Groep – OHRA – Delta Lloyd – VGZ – Trias – Univé – IZA – ZRA